fbpx
Extraktion2018-09-03T14:33:24+00:00

Project Description

EXTRAKTION

 

Behöver du extrahera ut en tand?
Utdragning av tänder kan beror på flertal orsaker, exempelvis om tanden är allvarligt sjuk eller så pass skadad att den inte går att rädda. En visdomstand som inte växer korrekt kan man också vara tvungen att extrahera eller så kan det vara en planerad tandreglering som ligger till grund för tandutdragningen. Innan ett beslut tas tittar tandläkaren på patientens röntgenbilder för noggrant undersöka hur kritisk situationen är.

Vi garantera dig en behandling med bedövning och modern teknik för att underlätta och effektivisera läkningsprocessen och hållbarheten. Våra tandläkare är noga med att kontrollera att bedövning gett verkan för att uppnå en absolut smärtfri behandling.

Efter tandutdragningen rengör vi benet genom att skrapa bort ligamentet och seger för att se till så att ingen infektion vävnad finns kvar, vill man så kan vi efter detta göra en ozon behandling i området som är bakteriedödande samt lägga A-PRF i extraktion hålet för en snabbare läkning och minskad risk för komplikationer.

Efter besöket får du med dig ett dokument med råd om vad du bör tänka på efter ingreppet har gjorts. Rent generellt så bör du inte äta eller dricka minst 2h efter besöket. Det är även viktigt att du inte rör såret eller sköljer munnen för att underlätta sårläkningen.

BOKA TID
RING OSS

KIRURGI

VÅRT MÅL

Våra främsta mål är att förse patienten med högklassiga behandlingar under minimal smärta, att använda oss av biologiska genvägar och tillsammans med patienten lägga grunden för en hälsosam, fungerande kropp. På så sätt får vi förstklassiga resultat.