Implantat2018-03-12T13:57:33+00:00

Project Description

Amalgamsanering

IMPLANTAT

Dentala implantat har varit etablerade så länge som i fyra årtionden och Sverige var det banbrytande landet. Dentala implantat gör det möjligt att ersätta saknade tänder med en framgång som överstiger 95% och har därför blivit en standardiserad metod för att ersätta tänder. Det går inte att förneka att många människor reagerar på titanimplantat vi använder oss därför av metallfria implantat, som kroppen accepterar.

Zirkoniumoxid är ett keramiskt preparat, inte att förväxla med zirkonium som är en metall. Zirkoniumoxid har även en betydligt bättre vit färgton än andra kända preparat som stämmer bra överens med riktiga tänder. Vi på Mirala Clinic har över 10 års erfarenhet av zirkoniumoxid-implantat. Vi använder oss av Zirkoniumoxid-implantat från det Schweiziska företaget Swiss Dental Solutions.
Kirurgin är främst genomförd med lokalbedövning och är helt smärtfri. Det så kallade “Short Cut Concept” (genvägskonceptet, SCC, ref. Dr. Volz, Switzerland.) bygger på omedelbar implantation efter extraktion, alltså i samma session. Om det är möjligt sätter vi även gärna krona eller bro vid samma tillfälle.

BOKA TID
RING OSS

KIRURGI

VÅRT MÅL

Våra främsta mål är att förse patienten med högklassiga behandlingar under minimal smärta, att använda oss av biologiska genvägar och tillsammans med patienten lägga grunden för en hälsosam, fungerande kropp. På så sätt får vi förstklassiga resultat.