Läpprynkor2018-03-12T13:16:26+00:00

Project Description

LÄPPRYNKOR

En del rynkor förstärker inte ditt ansiktes karaktärsdrag utan besvärar dig bara. Med hjälp av Restylane kan ditt utseende snabbt förbättras, med långvariga resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat.

Restylane består av en unik gel i form av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Restylane fyller ut rynkor, läppar och återskapar volym t ex på kindben, runt ögonen och i mellanansiktet. Med 19 års forskning och mer än 20 miljoner behandlingar världen över är Restylane en väldokumenterad, säker och effektiv produkt. Volymbehandling med Restylane hjälper dig att förädla och förstärka din individuella skönhet!

BOKA TID
RING OSS

RESTYLANE

VÅRT MÅL

Våra främsta mål är att förse patienten med högklassiga behandlingar under minimal smärta, att använda oss av biologiska genvägar och tillsammans med patienten lägga grunden för en hälsosam, fungerande kropp. På så sätt får vi förstklassiga resultat.