fbpx
Ortopedi2019-02-05T19:41:13+00:00

Project Description

ORTOPEDI

På vår ortopediska mottagning hjälper vi dig som har ont i höften, ryggen, handen, foten eller andra smärtor och besvär i rörelseapparaten. Vi undersöker och behandlar skador och sjukdomar i axlar, fötter, höfter och knän. Vi utför för närvarande inte kirurgi på plats.

Du bör ha röntgen eller MR-undersökning utförd närmaste halvåret. Vid osäkerhet, mejla till [email protected]

Åkommor som vi bedömer är bland annat artros, ganglion, hallux valgus, hammartå, hopparknä, löparknä, karpaltunnelsyndrom, impingement, artros i nyckelbensleden m.m. Vi hjälper dig med cortisoninjektioner och gör invaliditetbedömningar åt försäkringsbolag. Bedömningarna görs av Dr Steer, erfaren överläkare i ortopedi.

Undersökning och eventuell behandling med cortisoninjektion. Alla ortopediska frågeställningar. Röntgen eller MR behöver vara utförd. Ev. cortisoninjektioner ingår.

Vi utfärdar invaliditetsintyg åt alla försäkringsbolag. Undersökningen görs av Dr Steer, specialist och överläkare i ortopedi med lång erfarenhet. Försäkringsbolaget måste ha utfärdat en skriftlig begäran om invaliditetsintyg. Detta sker tidigast ett år efter inträffad skada. Undersökningen tar ca 30 minuter och är kostnadsfri.

BOKA TID

ORTOPEDI

VÅRT MÅL

Våra främsta mål är att förse patienten med högklassiga behandlingar under minimal smärta, att använda oss av biologiska genvägar och tillsammans med patienten lägga grunden för en hälsosam, fungerande kropp. På så sätt får vi förstklassiga resultat.