fbpx
PRF2018-03-12T13:34:57+00:00

Project Description

PRF

L-PRF är förkortning för L eukocyte P latelet rich F ibrin och är patientens egna blod centrifugerat till ett koncentrat av den bästa kvalitén av blodet. Leukocyter och trombocyter är blodkroppar som innehåller tillväxtfaktorer som krävs och för all typ av sårläkning och vävnadsregenerering. Poängen med detta är att koncentrera dessa celler och punktbehandla, placera dem där vi behöver dem som mest: i all typ av kirurgi eller behandling där vi behöver en snabb läkning och förnyelse. Tekniken är etablerad inom många medicinska områden, till exempel: ortopedisk kirurgi, brännskador, sårbehandling och tandvård.

Vi på Mirala Clinic har gjort detta till en standardprocedur då vi har erfarenhet av teknikens goda resultat sedan år 2001. Vi är stolta över att erbjuda denna behandling då det är den mest biologiska, icke-reaktiva och kostnadseffektiva tekniken som inte är från animaliskt ursprung. Med hjälp av denna teknik kan vi alltså snabba på läkningsprocessen och därmed minska svullnad och blåmärken. Samt minska eller helt utesluta användning av antibiotika. Detta är något vi tycker är väldigt viktigt med tanke på antibiotikaresistens, (WHO report 2014)

BOKA TID
RING OSS

KIRURGI

VÅRT MÅL

Våra främsta mål är att förse patienten med högklassiga behandlingar under minimal smärta, att använda oss av biologiska genvägar och tillsammans med patienten lägga grunden för en hälsosam, fungerande kropp. På så sätt får vi förstklassiga resultat.