fbpx
Titanimplantat2018-10-01T09:00:31+00:00

Project Description

Titanimplantat

TITANIMPLANTAT

Metallen titan är också ett etablerat alternativ till implantat. Den fungerar som en konstgjord rot i form av en skruv som ersätter dina ordinarie tandrötter. Titanets unika egenskap göra att den progressivt växer samman med käkbenet vilket gör den här metoden lämplig för implantatoperationer.

Upptäckten gjordes av den svenske professorn Per-Ingvar Brånemark på 1950-talet. I mer än 50 år har metallen titan varit känd för sina speciella biokompatibla egenskaper och det har även gjorts flertal studier över implantatets funktion.

Mirala Clinics tandläkare, Maria Gibsand, samarbetar med “Trinon Collegium Practicum” som jobbar med att undervisa tandläkare att utföra implantatoperationer. Där undervisar också Maria och håller årligen i kurser världen över.

BOKA TID
RING OSS

KIRURGI

VÅRT MÅL

Våra främsta mål är att förse patienten med högklassiga behandlingar under minimal smärta, att använda oss av biologiska genvägar och tillsammans med patienten lägga grunden för en hälsosam, fungerande kropp. På så sätt får vi förstklassiga resultat.