fbpx
Vitamin D2018-03-12T14:14:01+00:00

Project Description

VITAMIN D

Vitamin D är en fettlöslig vitamin som är viktig för upptagningen av kalcium, järn, zink, fosfat och magnesium. Vitamin D2 hittar man i maten men idag är det nästan omöjligt att få i sig tillräcklig mängd enbart via kosten, speciellt i det nordiska klimatet. Vitamin D3 aktiveras i huden.

Man talar om Vitamin D-brist som en epidemisk sjukdom i Norr eftersom det är kopplat till bland annat: Multipel skleros, Depression, Autoimmuna sjukdomar och det är mycket viktigt att bibehålla en hälsosam/tillräcklig vitaminnivå. Vid låg Vitamin-D-nivå erbjuder vi högkvalitativa tillskott och även vitamin-infusioner, för bästa möjliga upptagning av vitaminen.

Med hjälp av ett enkelt blodprov kan vi se din vitamin D-nivå efter bara 15 minuter. Är testresultatet för lågt kan vi hjälpa dig nå en hälsosam Vitamin D-nivå.

BOKA TID
RING OSS

TESTS

VÅRT MÅL

Våra främsta mål är att förse patienten med högklassiga behandlingar under minimal smärta, att använda oss av biologiska genvägar och tillsammans med patienten lägga grunden för en hälsosam, fungerande kropp. På så sätt får vi förstklassiga resultat.